Van Kouwen.

De Van Kouwen groep vertegenwoordigt als officieel dealerbedrijf het merk Opel in de regio Amsterdam, Aalsmeer, Amstelveen en De Ronde Venen. Sinds 13-03-1988 zijn wij gegroeid naar een automotive bedrijf met meerdere vestigingen in het gebied Groot Amsterdam. Wij maken onze organisatie compleet met ons Occasioncenter in Mijdrecht, ons Merkherstel schadebedrijf en Van Kouwen Finance.

Vestigingen

  • Amsterdam Zuidoost: OPEL: sales en after sales, bedrijfswagencentrum, business center en Van Kouwen Finance
  • Amsterdam West: OPEL; sales en afters sales
  • Aalsmeer: OPEL: sales en after sales 
  • Mijdrecht Occasioncenter: occasions, onderhoud, reparatie en exclusieve auto's.

Elke vestiging heeft een eigen specialisatie waarmee zij zich niet alleen onderling maar ook landelijk onderscheiden; ons Opel Bedrijfswagencentrum, ons Occasioncenter en ons Van Kouwen Business Center.

Van Kouwen Waarden

Wij hechten veel waarde aan het leveren van service aan onze klanten en relaties. Dit maakt dat we constant onze diensten en medewerkers monitoren om onze klantvriendelijkheid te meten en naar een steeds hoger niveau te brengen. 

Bij ons staan de Van Kouwen Waarden zowel intern als extern centraal:

Aardig - Direct Handelen - Samenwerking - Zakelijk - Duidelijk

Ons motto: Van Kouwen staat voor u klaar!

Opel Filosofie.

pel. De toekomst is voor iedereen.

 

De wereld is aan het veranderen. Waar we ook kijken, we zien overal nieuwe technologieën en grensverleggende innovaties opkomen, die de kracht hebben om ons leven voor altijd te veranderen. Opel wil dat iedereen van deze veranderingen kan profiteren. Daarom streven wij er voortdurend naar om deze innovaties voor iedereen toegankelijk te maken, niet slechts voor een paar. Dit doel is diep geworteld in ons DNA. Want alleen innovaties die voor iedereen beschikbaar zijn, hebben de kracht om de wereld te verbeteren.

 

#DeToekomstIsVoorIedereen

 

Opel geschiedenis.

 

Opel is een van de grootste Europese autofabrikanten. Opgericht door Adam Opel in 1862, vierde Opel haar 150-jarige jubileum in 2012.

 

Het hoofdkantoor bevindt zich in Rüsselsheim, daarnaast heeft Opel 10 fabrieken en 3 ontwikkelings- en testcentra in 6 landen. Opel heeft ongeveer 34.500 werknemers in Europa, waarvan meer dan ca. 16.500 in Duitsland. Opel en haar zusteronderneming Vauxhall zijn actief in meer dan 50 landen.


 

​Onze vestiging(en)

Direct contact