Van Kouwen.

Van Kouwen vertegenwoordigt het merk Opel in de regio Amsterdam, Aalsmeer, Amstelveen en De Ronde Venen. Sinds 1988 zijn wij gegroeid naar een automotive bedrijf met 4 vestigingen in het gebied Groot Amsterdam. Daarnaast kunt u bij ons Occasioncenter in Mijdrecht terecht voor alle andere merken occasions, onderhoud en reparatie en exclusieve auto's.

Van Kouwen staat voor u klaar.

Wij hechten veel waarde aan het leveren van service aan onze klanten en relaties. Dit maakt dat we constant onze diensten en medewerkers monitoren om onze klantvriendelijkheid te meten en naar een steeds hoger niveau te brengen.

Zowel voor een particuliere als een zakelijke auto zijn onze verkopers u graag van dienst. Heeft u als zakelijke rijder behoefte aan advies op het gebied van mobiliteit, lease of finance? Maak dan een afspraak met een van onze verkopers uit ons Business Center, die graag bij u langskomen!

Ons algemene telefoonnummer is: 020-6500670.

Ons algemene emailadres: info@vankouwen.nl

 

OPEL FILOSOFIE.

Opel. De toekomst is voor iedereen.

 

De wereld is aan het veranderen. Waar we ook kijken, we zien overal nieuwe technologieën en grensverleggende innovaties opkomen, die de kracht hebben om ons leven voor altijd te veranderen. Opel wil dat iedereen van deze veranderingen kan profiteren. Daarom streven wij er voortdurend naar om deze innovaties voor iedereen toegankelijk te maken, niet slechts voor een paar. Dit doel is diep geworteld in ons DNA. Want alleen innovaties die voor iedereen beschikbaar zijn, hebben de kracht om de wereld te verbeteren.

 

#DeToekomstIsVoorIedereen

 

 

OPEL. Geschiedenis.

Opel is een van de grootste Europese autofabrikanten. Opgericht door Adam Opel in 1862, vierde Opel haar 150-jarige jubileum in 2012.

 

Het hoofdkantoor bevindt zich in Rüsselsheim, daarnaast heeft Opel 10 fabrieken en 3 ontwikkelings- en testcentra in 6 landen. Opel heeft ongeveer 34.500 werknemers in Europa, waarvan meer dan ca. 16.500 in Duitsland. Opel en haar zusteronderneming Vauxhall zijn actief in meer dan 50 landen.


 

​Onze vestiging(en)

Direct contact