aflevermonteur - afleverklaarmaken nieuwe auto's

Vestiging Aalsmeer


Wil jij graag meewerken aan een optimale service voor onze klanten? Dan zoeken wij jou! Als Aflevermonteur – Afleverklaarmaken nieuwe auto’s ben je de hele dag bezig met nieuwe auto’s. Je maakt nieuwe auto’s afleverklaar voor onze 3 Opel vestigingen. Daarbij monteer je accessoires zoals trekhaken en wielensets.

Je komt te werken in onze recent verbouwde vestiging in Aalsmeer. Wij werken als Opel Erkend dealerbedrijf en hebben meerdere opdrachtgevers, zowel lease, particulier als verzekeraars. In een moderne ingerichte werkplaats behandelen wij honderden doorgangen per week. Daarnaast zijn we een erkend leerbedrijf.

Van Kouwen Automotive is een jong autobedrijf met inmiddels wel meer dan 30 jaar kennis en ervaring in de automobiel branche. Wij richten ons op persoonlijke benadering, onderscheidende manier van communiceren, trotse medewerkers en willen gewoon doen! Wij geloven in een jonge enthousiaste groep medewerkers die de vrijheid wordt geboden om zichzelf te ontplooien.

Wij zijn op zoek naar een Aflevermonteur - afleverklaarmaken nieuwe auto’s. Om deze functie te vervullen vragen wij:
 

- Een mbo-diploma autotechniek ( niveau 2) is een pré
- Werkervaring als tweede monteur of monteur afleverklaarmaken
- Een geldig rijbewijs B

Wij bieden jou:
 

- een uitdagende en afwisselende baan voor 40 uur in de week
- een goed salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden
- een goede werksfeer met teamspirit
- aantrekkelijke doorgroeimogelijkheden

Durf jij deze uitdaging aan te gaan?


E-mail snel jouw cv en sollicitatiebrief met daarin je motivatie naar: rverzaal@vankouwen.nl. Je ontvangt zo snel mogelijk een reactie van ons. Je kunt je sollicitatie ook per post versturen naar: 

Van Kouwen Amsterdam
T.a.v. de heer R. Verzaal
Snijdersbergweg 99-101
1105 AN Amsterdam