Commerciële Telefoniste m/v

Bij Van Kouwen Opel zijn wij op zoek naar een commerciële telefonist(e) voor ons Business Development Center (BDC) in Amsterdam-Zuidoost.

Functie:
Als commercieel telefonist(e) weet jij Opel rijders in de regio te enthousiasmeren om een bezoek te brengen aan ons mooie dealerbedrijf. Jij kunt als geen ander aan de potentiële klant overbrengen wat de meerwaarde is om het onderhoud aan de auto bij de merkdealer te laten uitvoeren. Je bent commercieel ingesteld, staat klanten vriendelijk te woord en zorgt ervoor dat ieder telefoongesprek positief afgesloten wordt. Je plant zelf werkplaatsafspraken in met behulp van ons plansysteem en verstrekt offertes voor onderhoud.

Daarnaast volg je de autoverkoop leads op. Hierbij gaat het met name om het telefonisch opvolgen van een online aangevraagde offerte. Jij weet de lead om te zetten in een showroomafspraak bij één van onze verkopers. Proefrit- of brochureaanvragen behandel je zelf. Op alle overige vragen weet jij snel te anticiperen met als doel de klant in onze showroom te ontvangen.

Functie-eisen:
- Je hebt een MBO werk- en denkniveau
- Je bent commercieel, zelfstandig, assertief, dienstverlenend en klantgericht
- Je neemt initiatief en bent communicatief vaardig
- Je hebt ervaring in een commerciële functie
- Ervaring in de automotive branche is een pré.

Is dit dé passende functie voor jou, stuur dan je motivatie + CV z.s.m. naar:

Van Kouwen Opel
Snijdersbergweg 99-101
1105 AN  Amsterdam
T.a.v. Pauline Bakker
pauline@vankouwen.nl.


Je kunt direct aan de slag!