Telefoniste/receptioniste Klant Contact Center

Voor onze vestiging in Amsterdam Zuidoost.

Wij zijn op zoek naar een tefoniste/receptioniste voor ons Klant Contact Center in Amsterdam Zuidoost. Als telefoniste/receptioniste ben jij het eerste klantcontact van het bedrijf. Je staat klanten vriendelijk te woord en zorgt ervoor dat ieder telefoongesprek correct en snel afgehandeld wordt. Je plant zelf werkplaatsafspraken in met behulp van ons plansysteem vanuit zowel inbound als outbound telefooncontact.

Ook behandel je vragen mbt sales, aftersales en algemene vragen. Hierbij gaat het bijvoorbeeld om een proefrit- of brochureaanvraag, het plannen van een showroom-afspraak en telefonische assistentie bij pech.

Functie:
Als telefoniste van het Klant Contact Center beheer je de telefoon , je behandelt zowel sales als aftersales gerichte vragen. Hierbij gaat het bijvoorbeeld om een proefrit- of brochureaanvraag, het plannen van een showroom- of werkplaatsafspraak en telefonische assistentie bij pech. Je werkt samen met een collega telefoniste, met wie je vrije dagen en vakanties afstemt. Je werkplek is afwisselend in het KCC en achter de receptie in Amsterdam Zuidoost om op die manier het rechtstreekse contact met de klant te optimaliseren.

Functie-eisen:
Je hebt een MBO werk- en denkniveau
Je bent zelfstandig, assertief, dienstverlenend en klantgericht
Je neemt initiatief en bent communicatief vaardig
Ervaring in de automotive en met het werken met CaReMail is een pré.

Is dit dé passende functie voor jou, stuur dan je sollicitatiebrief + CV naar Pauline Bakker via pauline@vankouwen.nl of via de post naar:
Van Kouwen Opel
Snijdersbergweg 99-101
1105 AN  Amsterdam

Je kunt direct aan de slag!