Wij zijn momenteel online
Tel.: 020 - 56 72 030
Kia ons actuele voorraad

neem contact op contact

Onze modellen

Kia auto's kopen in regio Amsterdam en Hoofddorp

Wij nodigen u uit om in onze geheel verbouwde Kia Flagship Store in Amsterdam of onze vestiging in Hoofddorp kennis te maken met dit prachtige merk.

In onze filialen ervaart u de ultieme Kia beleving. Wij ontvangen u graag met een een kop koffie om u vervolgens mee te nemen naar onze Kia showroom. Hier kunnen wij u alles vertellen over dit mooie Koreaanse merk.

Kia heeft de afgelopen jaren bewezen moderne en betrouwbare auto’s te kunnen bouwen. Daarom krijgt u bij Kia 7 jaar fabrieksgarantie en zijn er dit jaar 3 nieuwe modellen in de modellenreeks.

Klik voor onze acties op onze speciale actiesite of neem een kijkje in onze voorraad nieuwe auto’s en vraag direct online een offerte aan.

Graag tot ziens in één van onze Kia vestigingen.

De Klant

Peter Timmermans over zijn Kia Picanto

Vanochtend met onze Kia Picanto langsgeweest in de vestiging Aalsmeer om de stoelbekleding te laten behandelen. Toen we na 3 uur terug kwamen hadden ze de auto compleet gewassen en gezogen. Perfecte service van Van Kouwen Aalsmeer.

Fam. J. de Wit over hun Kia cee'd

Goedemiddag Joey, Het is alweer een paar maanden geleden dat we bij jou onze nieuwe auto hebben gekocht. Toch willen wij hierbij even melden dat we zeer tevreden waren over jou, je hebt ons heel correct te woord gestaan en daarbij een prima auto verkocht. We genieten van elke autorit, wat een heerliike auto is dit. De cruisecontrole is voor mijn man een verademing, maar ook de rest van de Kia is top. Daarvoor onze dank en wellicht zien wij elkaar nog eens. Vriendelijke groet van een tevreden klant, Fam. J de Wit

Mevrouw Baruch over haar Kia cee'd

Vandaag heb ik mijn nieuwe Kia Cee'd stationwagon opgehaald. Na jaren alleen maar Duitse merken te hebben gereden heb ik de overstap gemaakt. Bij Kia werd ik telkens uitstekend te woord gestaan, alleen toen ik vorige week mijn auto kwam halen bleek er een misverstand te zijn over de kleur. Serge Booms heeft mij toch geweldig geholpen en ben ik vandaag met een super auto vertrokken. Ik moet zeggen, na zo'n 80 kilometer kan ik iedereen een Kia aanraden!!

Edwin van Schoor over zijn Kia Picanto

Hallo, dit is een bericht voor alle !.... Kia Van Kouwen medewerkers van de vestiging aan de Klokkenbergweg, misschien klinkt dit vreemd, vreemd dat iemand het volgende zegt, maar is een groot compliment voor uw, jullie(!) bedrijf met al haar medewerkers, want de ketting is zo sterk als de zwakste schakel. Vandaag de dag ervaar je in vele bedrijven de economie stress en daaruit volgend overdreven vriendelijke of juist chagrijnige medewerkers. Bij jullie, maakt niet uit met wie ik praat; aan de balie, magazijn, werkplaats, verkoop of aan de telefoon etc, jullie zijn allemaal natuurlijk en niet gemaakt- vriendelijk en staan achter jullie product. Dit geeft als klant een Zeer goed gevoel en groot vertrouwen in Kia Van Kouwen en al haar mensen. Mijn 2e auto, ook een Kia krijgt volgende week weer een beurt, zie dit bericht als een compliment of als Sinterklaas cadeau. Groeten Edwin van Schoor

M. van Teijlingen over Kia cee'd

Mijn nieuwe Kia Ceed vertoonde binnen een week na aflevering, een motorisch gebrek. Door de adequate en uitstekende service van Van Kouwen Kia en Auto Plaza in Beverwijk was mijn auto binnen een week gerepareerd. Gedurende de reparatiewerkzaamheden werd ik voortdurend op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen. Bij deze wil ik jullie hartelijk bedanken voor de uitstekende service. Mijn complimenten hiervoor. Jullie hebben het vertrouwen meer dan waargemaakt!

Ilona Hogers over Kia

Dag Mick en Alex, Onlangs hebben wij onze nieuwe occasion bij Van Kouwen Zuidoost aan de Klokkenbergweg gekocht. Wat een bijzonder professionele afhandeling! Vanaf binnenkomst tot het uitrijden zijn we super geholpen. Stagiair Mick heeft ons vriendelijk en serieus door de proefrit heen geloodst en daarna samen met Alex de Jong de koop prima afgehandeld, zeer doortastend. Onze dank! Met vriendelijke groet, Ilona Hogers

Peter Duyvelshoff over Kia Cee´d

Ik zit zelf in de detailhandel en meestal nemen klanten contact op als iets niet goed is en natuurlijk is het leuk om een keer iets te horen wat positief is. Ik vind dat jullie het zeer goed doen, correcte service, snel en auto keurig gereinigt weer terug. Bovendien iemand achter de balie, die correct, klantvriendelijk en Know how heeft, ene Teun van de Gevel. Ik heb heel lang in een ford Mondeo gereden, overigens met veel plezier en naar alle tevredenheid. Ik rij nu al weer een tijdje in de Kia Ceed sw en ben daar zeer tevreden over, ik heb deze auto destijds via een vriend van mij uit Duitsland geimporteerd. Mijn volgende auto is waarschijnlijk weer een Kia, maar komt deze dan bij jullie vandaan. Het is immers in deze ook een kwestie van gunnen !

Anneke Vonk over Kia Picanto

Dank u wel voor uw mail. Ik kan wel zeggen dat ik tevreden ben met de Kia Picanto. Hij rijdt heel fijn! Gisterenavond kwam ik er niet helemaal uit hoe het nou zit met die lampen, maar dat is mij inmiddels duidelijk. De Kia is een mooie compacte auto. Ik was gewend aan een Fiat Doblo, die wel veel meer bagageruimte had, waar ik nu even aan moet wennen dat dat minder is bij deze Kia. Op het moment heb ik geen vragen. Dank u voor het rij-plezier wat ik inmiddels al wel heb.

Kia Nieuws

Vacatures

Van Kouwen Toernooi op 12 en 15 augustus in Aalsmeer

Van Kouwen Service, Park & Fly


Zomercheck

Zomerbanden actie: 2e band halve prijs!

AutoRAI 2015

Paasshow bij Van Kouwen

Van Kouwen Airco Service

Nieuwe Kia Rio

techno-orange-16
venga-byte-blau-13
kia-20ceed-20-20-20front-2009
kia-rio-2011-white-24

Deze Type's kunnen wij direct aan u leveren


cee'd

Picanto

Rio


Soul

Sportage

Venga


Niet alle velden zijn (juist) ingevuld