Kia

Een Kia kopen in Amsterdam en Hoofddorp

Overweegt u een Kia te kopen? Wij nodigen u graag uit om in onze Kia Flagship Store in Amsterdam, of in onze vestiging in Hoofddorp kennis te maken met dit prachtige merk.

In onze filialen ervaart u de ultieme Kia beleving. Wij ontvangen u graag met een kop koffie om u vervolgens mee te nemen naar onze Kia showroom. Hier kunnen wij u alles vertellen over dit succesvolle Koreaanse merk.

Nieuwe Kia modellen

Kia heeft de afgelopen jaren bewezen moderne en betrouwbare auto’s te bouwen. Daarom krijgt u bij Kia standaard 7 jaar fabrieksgarantie. In Nederland is Kia één van de meest succesvolle merken met al jaren een positie in de top-10 bestverkopende.

In 2015 heeft Kia 3 nieuwe modellen in de modellenreeks gepresenteerd; de nieuwe Kia Picanto, Kia Rio en Kia Venga. Ook de Kia cee’d kreeg een uitgebreide upgrade. Dit najaar worden daar nog de nieuwe Kia Sportage en Kia Optima aan toegevoegd.

Voordelig een Kia kopen bij Van Kouwen

Wilt u op een voordelige manier kennismaken met Kia? Bekijk onze scherpe acties op de Van Kouwen actiesite of ga voor een Kia occasion. Uiteraard hebben we ook een uitgebreid aanbod nieuwe Kia’s die u hier kunt bezichtigen of in één van onze showrooms in Amsterdam of Hoofddorp. Graag tot ziens in één van onze Kia vestigingen.