Land Rover
Terugbelverzoek

WELKOM BIJ

VAN KOUWEN KIA

Kia heeft de afgelopen jaren bewezen moderne en betrouwbare auto’s te kunnen fabriceren, waardoor 7 jaar fabrieksgarantie bij Kia inmiddels de standaard is op alle nieuwe modellen. Door onze jarenlange ervaring met dit merk kunnen wij met trots deze betrouwbaarheid inmiddels beamen.


Bij onze geheel verbouwde Kia Flagship Store in Amsterdam aan de A2 en onze gloednieuwe vestiging in Hoofddorp ervaart u de ultieme KIA beleving. Wij nodigen u daarom graag uit om kennis te komen maken met dit mooie Koreaanse merk onder het genot van een heerlijke kop koffie.


Kia heeft inmiddels een ruim assortiment, voor ieder wat wils. Van praktische stadsauto zoals de Kia Picanto tot ruime familie MPV zoals de Kia Carens. Of wordt u toch liever gezien in een stoere SUV zoals de Kia Sportage of Sorento?
Naast nieuwe Kia’s beschikken we ook over een ruim occasion aanbod waar vaak nog een groot deel van de fabrieksgarantie op van toepassing is. Neem dus snel een kijkje in onze digitale showroom. Hier vindt u zowel de scherpste nieuwe voorraad modellen als occasions overzichtelijk bij elkaar.


Niet alleen in Amsterdam en Hoofddorp maar ook bij onze vestigingen in Aalsmeer en Mijdrecht bent u van harte welkom met uw Kia voor onderhoud en reparatie.