eerste automonteur - technisch specialist

Vestiging Amsterdam Zuidoost of Amsterdam West
 

Wil jij graag meewerken aan een optimale service voor onze klanten? Dan zoeken wij jou! Als Eerste Automonteur – Technisch specialist verricht je alle voorkomende onderhouds-, reparatie- en diagnosewerkzaamheden aan met name Opel personenauto's. In Amsterdam Zuidoost hebben wij sinds kort ook een bedrijfswagenwerkplaats. Afhankelijk van je diploma's en ervaring kun je zowel in de personenauto's als in de bedrijfswagens aan de slag. Kortom, je bent vooral aan het sleutelen. Heb je extra papieren zoals APK ll? Dan verricht je ook de taken die daarbij horen.

Je komt te werken in onze grootste vestiging in Amsterdam Zuidoost of in onze kleinere vestiging in Amsterdam West. Wij werken als Opel Erkend dealerbedrijf en hebben meerdere opdrachtgevers, zowel lease, particulier als verzekeraars. In een moderne ingerichte werkplaats behandelen wij honderden doorgangen per week. Daarnaast zijn we een erkend leerbedrijf.

Van Kouwen Automotive is een jong autobedrijf met inmiddels meer dan 30 jaar kennis en ervaring in de automobiel branche. Wij richten ons op persoonlijke benadering, onderscheidende manier van communiceren, trotse medewerkers en willen gewoon doen! Wij geloven in een jonge enthousiaste groep medewerkers die de vrijheid wordt geboden om zichzelf te ontplooien.

Wij zijn op zoek naar een Eerste Automonteur. Om deze functie te vervullen vragen wij:
 

- Een mbo-diploma autotechniek ( niveau 2 of hoger)
- eventueel een geldig diploma APK ll
- Werkervaring als monteur of APK keurmeester
- Een geldig rijbewijs B

Wij bieden jou:
 

- een uitdagende en afwisselende baan voor 40 uur in de week
- een goed salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden
- een goede werksfeer met teamspirit
- je draait mee in het opleidingsplan bij de myOpel Acadamy
- je volgt zowel interne als externe trainingen
- aantrekkelijke doorgroeimogelijkheden

Durf jij deze uitdaging aan te gaan?


E-mail snel jouw cv en sollicitatiebrief met daarin je motivatie naar: rverzaal@vankouwen.nl. Je ontvangt zo snel mogelijk een reactie van ons. Je kunt je sollicitatie ook per post versturen naar: 

Van Kouwen Amsterdam
T.a.v. de heer R. Verzaal
Snijdersbergweg 99-101
1105 AN Amsterdam