allround automonteur - exclusieve merken en occasioncenter

Vestiging MijdrechtWil jij graag meewerken aan een optimale service voor onze klanten? Dan zoeken wij jou! Als all-round monteur ben je de hele dag bezig met onze occasions en met klantenauto’s van alle merken in alle prijsklassen. Wij zijn in de vestiging in Mijdrecht officieel reparateur van de merken Cadillac, Corvette, Chevrolet en GMC. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in de merken Porsche, Ferrari, Lamborghini en Aston Martin. Je verricht onderhoud en reparaties aan deze merken en maakt de occasions showroom- en afleverklaar.

Voordat onze inkoopafdeling overgaat tot de aankoop van een occasion, voer jij een snelle maar betrouwbare diagnose uit, op basis waarvan de auto wel of niet wordt ingekocht. Een allround en up-to-date technische kennis van alle merken auto's is daarom een vereiste.

Je komt te werken in ons Occasion Center in Mijdrecht. Hier zijn wij in 1988 begonnen als Opel dealer. Inmiddels vertegenwoordigen we het merk Opel vanuit onze vestigingen in Amsterdam en Aalsmeer en is Mijdrecht ons Occasion en Exclusief Center.

Van Kouwen Automotive is een jong autobedrijf met inmiddels wel meer dan 30 jaar kennis en ervaring in de automobiel branche. Wij richten ons op persoonlijke benadering, onderscheidende manier van communiceren, trotse medewerkers en willen gewoon doen! Wij geloven in een jonge enthousiaste groep medewerkers die de vrijheid wordt geboden om zichzelf te ontplooien.

Wij zijn op zoek naar een allround monteur. Om deze functie te vervullen vragen wij:
 

- Een mbo-diploma autotechniek ( niveau 2 of hoger)
- Werkervaring als allround monteur
- Ervaring met bovengenoemde merken is een pré
- Een geldig rijbewijs B
- Flexibiliteit en snel kunnen schakelen
- Ervaring als diagnose specialist

Wij bieden jou:
 

- een uitdagende en afwisselende baan voor 40 uur in de week
- uitstekende arbeidsvoorwaarden
- een goed salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden
- een goede werksfeer met teamspirit

Durf jij deze uitdaging aan te gaan?

E-mail snel jouw cv en sollicitatiebrief met daarin je motivatie naar: rverzaal@vankouwen.nl. Je ontvangt zo snel mogelijk een reactie van ons. Je kunt je sollicitatie ook per post versturen naar: 

Van Kouwen Amsterdam
T.a.v. de heer R. Verzaal
Snijdersbergweg 99-101
1105 AN Amsterdam