Opel Airco Check

In de filter van uw airconditioning kunnen zich bacteriën ophopen. Dat ziet u niet, maar merkt u wel. Het is van belang dat u uw airconditioning systeem elk jaar laat checken en zo nodig laat desinfecteren, reinigen en vloeistoffen laat vervangen. Dan zit u er echt lekker fris en koel bij, en dat merkt u. Kom met uw Opel een frisse neus bij ons halen!
 

Direct een werkplaatsafspraak maken

 

Onderhoud voorkomt defecten

Een airconditioning wordt tegenwoordig niet meer beschouwd als luxe product. Het is een standaard onderdeel geworden en wij rekenen erop, dag in dag uit, maar bovenal als het hoog zomer is. Het gebruik van de airco is echter niet altijd gegarandeerd. Indien u niet met regelmaat uw airco laat onderhouden, wordt u binnen de kortste keren geconfronteerd met een defect systeem. En natuurlijk gebeurt dit net op het moment dat het u niet uitkomt!

Per jaar verliest een airco gemiddeld tot 10% koudemiddel. Dit middel zorgt - naast koeling - voor smering van de airco. Door onvoldoende smering van het systeem kan ernstige schade ontstaan. Plan daarom tijdig een Opel Airco Check bij ons in!

 

Extra Airco Service

Wij verzorgen gratis een vrijblijvende controle van de airco. Tegen een scherpe prijs
voeren wij ook het onderhoud aan uw aircosysteem uit. Wij gebruiken hiervoor airco well® producten,
een compleet aircoreinigingssysteem dat zorgt voor een gezond klimaat in uw auto. Geef nu uw airco een opfrisser aan de hand van 1 van de volgende opties:
 


 

 

 

 

 

De voordelen van onze Opel Airco Check:

 

 • Kostenbesparend
  Minder risico op defecten.
 • Hygiëne
  Geen muffe geurtjes.
 • Werking
  Een goed onderhouden aircosysteem werkt sneller en efficiënter.
 • Veiligheid
  Een goed werkend aircosysteem voorkomt dat uw ruiten beslaan.


Koude groeten, Van Kouwen.