OPEL ADAM R2 RACEAUTO BIJ VAN KOUWEN OPEL! 

Van Kouwen Opel heeft dit jaar een spectaculaire verrassing tijdens The Big Event! Maak kans op een rit met rallycoureur Timo van der Marel in de Opel ADAM R2! Om mee te doen komt u van 22 januari t/m 10 februari naar de showroom van Van Kouwen Opel in Amsterdam Zuidoost. Of schrijf u via onderstaande link in en word misschien één van de 3 winnaars van een spectaculaire ronde over een racecircuit naast Timo in de ADAM R2!

DE INSCHRIJVING IS GESLOTEN

 

 


 

 

 

 

 

 

De ADAM R2 staat er t/m 10 februari. De 3 gelukkige winnaars worden 12 februari bekend gemaakt via onze Van Kouwen Opel Facebook pagina.


 BEKIJK DE ADAM R2 BIJ VAN KOUWEN OP YOUTUBE 
 

 BEKIJK DE ADAM R2 BIJ VAN KOUWEN OP FACEBOOK 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

The Big Event is van 29 januari t/m 3 februari . The Big Event is een terugkerend inruilspektakel waarbij u € 2000 meer inruil voor uw auto ontvangt, € 500 gratis brandstof en € 250 gratis accessoires bij aankoop van een nieuwe Opel. Dit aanbod is alleen geldig van 29 januari t/m 3 februari bij alle Opel vestigingen van Van Kouwen in Amsterdam en Aalsmeer. 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Van Kouwen Opel vestigingen zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 18.00 uur en op zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. In Amsterdam Zuidoost bent u ook op zondag welkom van 11.00 tot 16.00 uur. 
 

#vankouwen #opel #winactie #ADAMR2 #timovandemarel